Moja košarica

Košarica 0,00 €

Število izdelkov: 0 | Vrednost: 0,00 EUR

 

Crea dom, d. o. o.

 

Podjetje Crea dom, d. o. o. je vodilno slovensko podjetje na področju veleprodaje darilnih artiklov in na področju izvoza drobne lesene galanterije. Ustanovljeno je bilo leta 1990 in je začelo delovati na področju veleprodaje domače obrti in izvoza suhe robe. Od nastanka se je širilo in raslo, tako da smo svoje trgovanje v letu 1995 razširili na področje darilnih izdelkov. Za dobro počutje strank skrbi deset zaposlenih.

Svoje izdelke suhe robe in drobne lesene galanterije izvažamo v Evropo in drugod po svetu, od tega največ v Avstrijo, Nemčijo, države Beneluksa, Italijo, Francijo, Španijo, Veliko Britanijo, skandinavske države, Hrvaško, Združene države Amerike in Kanado. V primerjavi s konkurenco smo poznani po dobri kakovosti izdelkov, kratkih dobavnih rokih in konkurenčnih cenah. Izdelava izdelkov suhe robe poteka na modernih in tehnološko izpopolnjenih strojih za obdelavo lesa. Slednje nam omogoča, da lahko izdelke v največji možni meri prilagajamo zahtevam in željam poslovnih partnerjev oziroma kupcev, pri tem pa seveda skrbimo za odgovorno obdelavo lesa in za okolje, tudi s potrebnimi certifikati.

Druga naša dejavnost je uvoz darilnih izdelkov iz drugih držav (pretežno iz Belgije, Italije, Nemčije, Poljske, Španije in Kitajske) ter malo- in veleprodaja na domačem slovenskem trgu. Naša ponudba darilnih izdelkov je zelo široka, vodilni smo na področju domače in umetne obrti, slik, izdelkov iz stekla, vaz, sveč in izparilnikov, ure, kipcev za vsako priložnost, keramičnih izdelkov, izdelkov iz pliša, šaljivih izdelkov, sezonskih izdelkov in drugo. Sledimo svetovnim trendom in novostim na pordočju darilnih izdelkov in si prizadevamo za aktualno ponudbo našim poslovnim partnerjem.

 

Kje lahko kupite naše izdelke v maloprodaji?

Za maloprodajo skrbimo z lastnima trgovinama, s spletno trgovino www.darilni-butik.si in s franšizami.

 

Darilni butik

BTC-Hala A (vhod 9)

Šmartinska 152

1000 Ljubljana

 

Darilni butik Crea dom

Slovenska 45

9000 Murska Sobota

Video predstavitev:

 

TDR, d. o. o.

Trgovina Darka

Obrtniška ulica 39

8210 Trebnje

 

Vilma Matvoz, s. p.

Trgovina Marjanca

Glavni trg 15

2380 Slovenj Gradec

 

Pagros, d.o.o.

Trgovina Pagros

Slamnikarska 18

1230 Domžale

 

Dar-denj d. o. o.

Cvetlično darilni butik Darja

Stari Trg 9

3210 Slovenske Konjice

 

Papirnica in trgovina Zajček:

-          TC CITY, Ulica Vita Kraigherja 5, Maribor

-          Mercator Jagoda Tezno, Ptujska cesta 155, Maribor

-          TC Mercator Pobrežje, Puhova cesta 1, Maribor

-          Partizanska cesta 14, Lenart v Slovenskih Goricah

 

 Naše izdelke lahko kupite preko spleta v spletni trgovini www.darilni-butik.si.

 

Zemljevid

Zemljevid


Poglej večjo karto