Moja košarica

Košarica 0,00 €

Število izdelkov: 0 | Vrednost: 0,00 EUR

 

Pogoji poslovanja


Spletno mesto Darilni butik podjetja Crea dom, d. o. o., je nastalo kot uresničitev ideje, da bi podjetjem in organizacijam omogočili udobenprijazen in varen nakup preko svetovnega spleta. Darilni butik B2B (business-to-business) podjetjem in organizacijam preko internetne prodaje nudi širok izbor daril za različne priložnosti. Nakup je enostaven in dostopen 24 ur dnevno. Uporaba storitve je brezplačna.
 

Kako poslovati preko spletne trgovine www.darilnibutik.si

Kontaktirajte nas na info@creadom.eu, da vam dodelimo uporabniško ime in geslo. Le tako se lahko prijavite v spletno trgovino Darilni butik.
Izberite željene izdelke in jih dodajte v košarico. Potrdite naročilo in nadaljujete do blagajne. Vnesite svoje podatke. Oddajte naročilo.
Na e-mail, ki ste ga navedli, boste v nekaj trenutkih prejeli potrdilo o prejemu naročila. Poleg tega vas bomo obveščali tudi o samem poteku obdelave vašega naročila.
Poslano naročilo lahko prekličete v roku dveh ur po naročilu tako, da pošljete e-mail na info@creadom.eu, v katerem napišete, da preklicujete celotno naročilo ali le določen izdelek.

 

Fizične osebe

Fizične osebe preko portala www.darilnibutik.si ne morete kupovati, saj je ta namenjena veleprodaji izdelkov. Vabimo pa vas na spletno stran www.darilni-butik.si, kjer lahko vsakdo kupi naše izdelke.
 

Pogodba oz. potrdilo o naročilu

Ob naročilu se potrdilo o naročilu samodejno pošlje na naročnikov e-mail v nekaj sekundah. Prav tako se potrdilo o naročilu hrani v naši podatkovni bazi in ga po potrebi izdamo ponovno. Račun za naročene izdelke se hrani v našem arhivu in vam ga lahko na vašo zahtevo ponovno pošljemo.

 

Zavrnitev naročila s strani spletnega mesta www.darilnibutik.si

Crea dom, d.o.o., lahko v primeru, da naročenih izdelkov pod navedenimi pogoji ne more dobaviti, zavrne naročilo in o tem obvesti kupca po elektronski pošti ali po telefonu v dveh delovnih dneh. Naročilo se lahko zavrne tudi v primeru, da ni oddano s pravili nakupa.

 

Plačilni pogoji

Naročeno blago kupec po prejemu potrdila o naročilu plača po računu, ki vam ga pošljemo ob dostavi. Plačilni pogoji so znani že pred dodelitvijo uporabniškega imena in gesla.

 

Prevzem in dostava

Naročeno blago vam bomo dostavili v roku 3 do 5 delovnih dni. Naročila, prejeta med vikendi in prazniki, bodo obdelana prvi delovni dan. V primeru, da naročila ne bo možno odpremiti v dogovorjenem roku zaradi tehničnih razlogov, vas bomo o tem obvestili po telefonu ali elektronski pošti. 
Za dostavo izbiramo kakovostne in zanesljive partnerje. Za dostavo lažje lomljivih artiklov preko hitre pošte ne odgovarjamo. Zato kupcu svetujemo, da pregleda paket takoj ob dostavi pred kurirjem.

 

Dostava paketov

Pakete bomo bodisi dostavili sami ali pa s hitro pošto (ob naročilu pod 50 eur vam zaračunamo pavšalni strošek poštnine 5 eur).

 

Cena dostave

Minimalni znesek naročila ni pogojen. Za naročila do vključno 50 eur zaračunamo kupcu pavšalno ceno dostave v višini 5 eur. Za vsa naročila nad 50 eur je dostava brezplačna.

 

Reklamacija in vračilo blaga

Če z naročenimi izdelki ob prejemu blaga niste zadovoljni in želite blago vrniti, morate to storiti v 8 dneh. Po obvestilu o reklamaciji oz. vrnitvi blaga morate blago vrniti v roku 30 dni. Reklamacije ni možno uveljavljati po preteku 8 dni od prejema pošiljke. Blago mora biti v originalni embalaži, nepoškodovano in nerabljeno, priložen mora biti originalen račun. V primeru, da je bil izdelku priložen tudi garancijski list, je potrebno priložiti tudi tega. Možnost vračila ne velja za izdelke, narejene po željah stranke. Stroške vračila blaga plača kupec.

 

Garancija

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. 

 

Vsebina strani

Trudimo se, da bi spletna trgovina www.darilnibutik.si vključevala točne in ažurne informacije. Vendar pa ne dajemo garancije za točnost informacij, prav tako pa ne prevzemamo nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletne trgovine www.darilnibutik.si. Slike izdelkov so simbolične in ne predstavljajo vedno dejanskega stanja, kot so barve, embalaža ... Uporaba besedil, fotografij in ostalih vsebin ni dovoljena! Pravice so pridržane.

 

Varnost osebnih podatkov

Crea dom, d. o. o.,  se zavezuje k trajnemu varovanju uporabnikovih osebnih podatkov. Uporabljeni bodo le za potrebe pri izdelavi in pošiljanju ponudb, računov, informativega gradiva in za ostalo potrebno komunikacijo. Našim zvestim uporabnikom bomo po potrebi poslali e-obvestilo, od nadaljnjega prejemanja pa se bodo lahko odjavili s povratnim e-sporočilom.
SPletna stran uporablja piškotke. S prijavo kupec soglaša, da se strinja z njihovo uporabo. 

 

Nosilec portala

Crea dom, d. o. o., Litostrojska 24, 1000 Ljubljana