Top 6 žgečkljivih daril, ki vas bodo nasmejala do solz

Top 6 žgečkljivih daril, ki vas bodo nasmejala do solz

Obstaja velika verjetnost, da ste v življenju prejeli že vse 3 vrste daril. Tista, ki so vas resnično razveselila in ganila, tista, ki bi jih najraje vrnili nazaj v trgovino in tista, ki so vas nasmejala do solz. Imamo kup idej za prav takšna!

Žgečkljiva, nagajiva in zabavna darila prinesejo prav posebno vzdušje. Priljubljena so med pari, ki si s takšnimi pozornostmi popestrijo zvezo, skoraj še bolj priljubljena pa so med prijatelji, ki prisegajo na dober humor. Če vam za 50. rojstni dan najboljši prijatelj prinese tangice, kot jih je nosil Borat ali pa antistresne prsi (klik), ste lahko prepričani, da ste se v življenju obdali s pravimi ljudmi. S takšnimi, ob katerih ne manjka smeha. In le kaj nas pomladi bolj od treniranja trebušnih mišic s smehom?

Pisan izbor tovrstnih žgečkljivih daril najdete v Darilnem butiku! V živo se lahko oglasite v trgovini v BTC – hala A, vhod 9, če ste med tistimi, ki nagajive stvari raje naročajo prek spleta, pa priklikajte na spletno stran – KLIK.

Za zvezde kot je Borat

Če ste gledali film Borat, točno veste, o katerih kopalkah govorimo. Za slavo se lahko zahvalijo razvpitemu britanskemu mojstru preobleke Sachi Baronu Cohenu, ki je v filmu Borat zaigral naivnega in preprostega kazahstanskega novinarja. Enodelne Boratove kopalke, ki so pravzaprav tangice, ki segajo vse do ramen, so tudi odlično darilo. Hitro se posušijo, (skoraj) nikjer vas ne vežejo, v njih pa vas ZAGOTOVO ne bo spregledal nihče na plaži.

Šaljivi predpasniki za vsakogar!

Predpasnik s potiskom zapeljive Marilyn Monroe ali izklesanega Adonisa? Šaljivi predpasnik za pravega, a pomankljivo oblečenega žar mojstra, ki mu odpustiš tudi prepečeno meso? Ali zabaven predpasnik nagajive gospodinje, ki med kuho najraje pleše trebušni ples? Izbira je velika, potiski pa zelo domiselni – TUKAJ lahko preverite ponudbo!

Žgečkljive slamice, ki ne uničujejo okolja

Zadnja leta veliko govorimo o škodljivosti plastičnih slamic. Naj živijo steklene! V obliki ... penisa? V darilni škatli dobite štiri prav posebne steklene slamice in ščetko za čiščenje. Slamice so trajne, saj jih lahko večkrat uporabite in so okolju prijazne. Kako so videti? Preverite tule – klik.

Zvonček za ...

Zvonček, na katerem piše "ring for sex" – kar v prevodu pomeni ... no, to verjetno razumete, četudi sicer morda ne govorite angleško.

Gasilni aparat za najbolj žejne

"Gasilec žeje" ima obliko gasilnega aparata in je izdelan iz nerjavečega jekla. Vanj lahko natočimo 250 ml pijače, njegova posebnost pa je nastavek za škropljenje, ki ni namenjen za gašenje požara, ampak žeje!

Malo drugačna ruleta

Pivska ruleta je igra, pri kateri ne potrebujete znanja, le nekaj sreče. Primerna je za zabavo od 2 do 8 ljudi. Kozarčki so priloženi in so primerni za različne vrste pijač. Komplet vsebuje igralno ruleto, 16 kozarcev in 2 kroglici.

PREBERITE ŠE: Samo za odrasle: malo drugačne ideje za družabne igre