FOLIJA BALON RDEČE BARVE V OBLIKI SRČKA NA PALICI, 15 CM (FO)

Na zalogi 20 kos.
4,30 €
Folija balon rdeče barve v obliki srčka na palici in mini voščilnico, na katero lahko napišete vaše želje za obdarovanca/ko, je lepo darilo ob različnih priložnostih. Balon se lahko napihne na helij ali na zrak in je velikosti 15 cm.
Folija balon v obliki srca. Balonu je priložena palica na katero lahko balon pripnete in mini voščilnica.

Velikost: 15 cm
Barva: rdeča z ustnicami
Material: folija
Pakiranje: en nenapihnjen balon

OPOZORILO! Folija baloni so občutljivi na ekstremne temperaturne razlike. Na mrazu lahko spustijo, vendar se na toplem ponovno napolnijo. Previsoke temperature lahko povzročijo prekomerno raztezanje in balon lahko poči. Folija balon napolnjen s helijem lahko lebdi do nekaj tednov in lahko ga tudi ponovno napolnimo. Folija baloni lahko prevajajo električni tok. Balonov ne uporabljajte v bližini električnih vodov ali med nevihto. Balonov ni dovoljeno spuščati v zrak, pričvrščeni morajo biti na utež, da preprečimo, da bi odletel. Ne uporabljajte kovinskega traku.
Pri polnjenju balonov s helijem je priporočena uporaba varnostnega ventila, ki sam preneha s polnjenjem, ko je balon dovolj poln. Pri polnjenju z zrakom morate biti pazljivi na gubice ob robu balona, saj se le-te ne smejo popolnoma zgladiti. Folija balon ni razgradljiv. Folija baloni niso primerni za otroke mlajše od 36 mesecev, zaradi možnosti zaužitja manjših delcev. Priporočen je nadzor odrasle osebe.