KARTE PRSI, 3 IGRE V ENEM, (US)

Na zalogi
6,20 €
Zabavna igra za več igralcev, ki vsebuje tri igre v eni. Poleg tega se karte lahko uporabljajo tudi za navadno igro s kartami.

IGRA 1: BOOBY MATCH
IGRA 2: PRIDOBIVANJE TOČK
IGRA 3: PARE POLOŽITI IN NAJTI

OPOZORILO! IGRA VSEBUJE GOLE DELE TELESA. PRIMERNO ZA POLNOLETNE OSEBE.
Zabavna igra za več igralcev, ki vsebuje tri igre v eni. Poleg tega se karte lahko uporabljajo tudi za navadno igro s kartami.

IGRA 1: BOOBY MATCH; Vse karte razdelite igralcem. Igralec jih postavlja na vrh prejšnje karte. Kart ne gledate. Če je kdo izmed igralcev prepričan, da ima par zavpije ˇbooby matchˇ. Da se prepričate, karti postavite eno poleg druge. Če se par ujema, pobere vse karte, v nasprotnem primeru igralec izgubi 3 karte. (postavi jih na obstoječi kup na sredini). Igralec z največ kartami je zmagovalec. Karta joker, v kolikor naj bi se uporabila, naredi avtomatsko en par s predhodno karto, tako da je igralec z jokerjem tisti, ki prvi začne igro.

IGRA 2: PRIDOBIVANJE TOČK: Vse karte položite na podlago s hrbtno stranjo navzgor. Obračate dve karti naenkrat in iščete par. Ko igralec najde par, zadrži karti zase. Igralec z največ kartami je zmagovalec. Karta joker se šteje kot par in se lahko uporabi samo enkrat.

IGRA 3: PARE POLOŽITI IN NAJTI; Karte premešajte. Vsakemu igralcu razdelite po sedem kart (5 kart, če je igralcev 6-8). Preostale karte postavite na kup s hrbtno stranjo navzgor. Cilj igre najti čimveč parov. Vzemite karto iz kupa in preverite, če se karta ujema kakšno izmed vaših kart. Pare postavite na kup in eno karto obrnite navzgor. Igralec ima izbiro jemanja kart iz obrnjenega kupa ali pa iz kupa na sredini. Joker se šteje kot katerakoli karta in se lahko uporabi kot par. Če s pari ne igrate in zmaga nekdo drug, vaši pari ne štejejo. Če kart iz srednjega kupa zmanjka, jih premešajte in postavite s hrbtno stranjo navzgor, skupaj z jokerjem. (igralec z jokerjem ne izgubi para).

OPOZORILO! IGRA VSEBUJE GOLE DELE TELESA. PRIMERNO ZA POLNOLETNE OSEBE.