O nas

Podjetje Crea dom, d.o.o. je zanesljiv dobavitelj lesenih kuhinjskih pripomočkov iz Slovenije, specializiran za proizvodnjo lesenih kuharskih žlic, lopatk in drugih izdelkov iz bukovega lesa, češnjevega in javorjevega lesa.

Crea dom je leta 1990 ustanovil Borut Žižek z namenom proizvodnje in prodaje na debelo kuhinjskih lesenih pripomočkov. Od takrat je to družinsko podjetje postalo najmočnejše slovensko podjetje za izvoz lesenih kuhinjskih pripomočkov in zaposluje deset ljudi.

Izdelujemo standardizirane in po meri izdelane lesene kuhinjske pripomočke ter jih izvozimo po vsej Evropi in Kanadi. Družinsko podjetje Crea dom je veletrgovec, specializiran predvsem za proizvodnjo kuhinjskih lesenih pripomočkov iz visokokakovostnega bukovega lesa, javorjevega lesa in češnjevega lesa.

Naša konkurenčna prednost je, da za svoje stranke ne zagotavljamo le lesenih predmetov, temveč poskrbimo tudi za plastične vrečke, kode EAN, letake, skrčno folijo, laserski ali tampo tisk itd. Kupcem pomagamo razviti celoten izdelek in jim pomagamo ustvariti lastno blagovno znamko.

Crea dom poleg osnovne dejavnosti uvaža tudi različne darilne izdelke za nadaljnjo prodajo v Sloveniji, tako na drobno kot na debelo. Paleta daril temelji na svetovnih trendih in vedno si prizadevamo, da bi na trg prinesli sveže, nove in razburljive izdelke.

Obiščite kitchenutensils.eu, da si ogledate celotno paleto kuhinjskih lesenih pripomočkov, ali pa kupite na spletu naše darilne izdelke na darilnibutik.si ali v naši prodajalni Darilni butik v Hali A, v Ljubljani, kjer lahko kupujete vrsto daril in izdelkov za vsako priložnost, od gospodinjskih pripomočkov in kuhinjske posode do zabave in posebej prilagojenih daril, ki bodo zagotovo nasmehnila obraze najdražjih.

Prilagodimo se potrebam naših kupcev na resnično visoko raven in naročila dostavimo pravočasno. Prav tako želimo biti okoljsko odgovorni, kar se odraža v naših certifikatih.

V Crea dom, d. o. o., lahko dobite več kot 2000 različnih lesenih predmetov, od običajnih proizvodnih izdelkov do izdelkov po meri ali po meri, prilagojenih vam ali izključno za vaše podjetje. Izdelujemo iz slovenskega lesa (bukev, javor, češnja). Tradicionalne tehnike ročne obrti kombiniramo s sodobnimi tehnologijami s pomočjo specializiranih strojev.

Naša poslovna strategija je proizvajati visokokakovostne izdelke iz kakovostnega lesa in vzdrževati odgovoren dolgoročen odnos s strankami.

Hvala, ker ste pomemben del naše zgodbe.