SREBRNI FOLIJA BALON V OBLIKI ZVEZDE, 48 CM (FO)

Na zalogi
4,30 €
Folija balon srebrne barve v obliki zvezde, je namenjen kot darilo ali dekoracija prostora ob praznovanju rojstnega dne.
Velikost napolnjenega balona je 45 cm, napolnite ga lahko s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapolnjen balon.
Folija balon v obliki zvezde, je izdelan iz kvalitetne folije. Velikost balona je 48 cm. Napolnimo ga lahko s helijem ali z zrakom in za polnjenje z zrakom priporočamo uporabo ročne tlačilke.
Barva: srebrna
Velikost: 48 cm
Pakiranje: en nenapolnjen balon

OPOZORILO! Folija baloni so občutljivi na ekstremne temperaturne razlike. Na mrazu lahko spustijo, vendar se na toplem ponovno napolnijo. Previsoke temperature lahko povzročijo prekomerno raztezanje in balon lahko poči. Folija balon napolnjen s helijem lahko lebdi do nekaj tednov in lahko ga tudi ponovno napolnimo. Folija baloni lahko prevajajo električni tok. Balonov ne uporabljajte v bližini električnih vodov ali med nevihto. Balonov ni dovoljeno spuščati v zrak, pričvrščeni morajo biti na utež, da preprečimo, da bi odletel. Ne uporabljajte kovinskega traku.
Pri polnjenju balonov s helijem je priporočena uporaba varnostnega ventila, ki sam preneha s polnjenjem, ko je balon dovolj poln. Pri polnjenju z zrakom morate biti pazljivi na gubice ob robu balona, saj se le-te ne smejo popolnoma zgladiti. Folija balon ni razgradljiv. Folija baloni niso primerni za otroke mlajše od 36 mesecev, zaradi možnosti zaužitja manjših delcev. Priporočen je nadzor odrasle osebe.