*Akcija velja do 25.3.2023.

Darila za valentinovo

Darila za valentinovo

S čim pa boste vi letos presenetili svojo ljubljeno osebo? Nikoli ni prehitro za iskanje popolnega darila za praznik ljubezni. Tega praznika odkritja novih skritih oboževalcev in obdarovanja punc z rdečimi vrtnicami nobeden ne bi smel preživeti sam. Tukaj imate nekaj idej za darilo, ki jih lahko podarite drugim ali pa kar sami sebi. Brez sramu, saj ljubezen do samega sebe je prva oblika zdrave samooskrbe ;)

Več idej za nakup za zaljubljene najdete na tej povezavi.

1 KARTE ZA KONCERT

Ste vi in vaš sopotnik ljubitelja glasbe? Mogoče celo specifičnega umetnika ali skupine? Potem je skrajen čas, da si privoščita karte za uživanje v živi glasbi od vajinega najljubšega glasbenika. Še toliko bolje, če je koncert v tujini, saj lahko ta izlet spremenita v celodnevno avanturo oz. zmenek. V primeru, da nimata podobnega stila v okusu glasbe, pa lahko podobno naredite s kartami za film, prireditev, gledališko igro itd.

2 KOPALNIŠKA HALJA

Podobno kot katerikoli ujemajoč kos oblačila, ki ju imata v omari, tako si lahko še privoščita edinstvene halje za v kopalnico. Popoln zaključek skupnega romantičnega razvajanja v kopalni kadi ali masaže pod tušem, če pač nimate banje. Pri tem ne pozabite ustvariti romantične atmosfere s pomočjo okraskov. Valentinovo je praznik, ki je poznan po svojih dekorativnih balonih. Kupite ta komplet še vi.

3 RAZVAJANJE KAR DOMA

Če ste spretni v masaži, potem izkoristite vaše veščine in razvajajte partnerja z masažo od doma. V slogu tega lahko okrasite celoten dom oz. sobo, v kateri bo ta potekala. Uporaba dišečih sveč, rdečih vrtnic in pomirjajoče glasbe v ozadju bodo ustvarili romantičen in hkrati erotičen ambient, popoln ravno za ta dan v letu. Če pa niste spretni v tovrstnem področju raztegovanja in sproščanja mišic, pa vaju še vedno lahko naročite na obisk pri profesionalcu v masažnem studiu.

4 EDINSTVEN ŠOPEK ROŽ

Lahko se tudi izkažete kot pozoren partner v obliki podarjenega neponovljivega šopka rož. Vsaka ženska je na ta dan vajena prejeti šopek rdečih vrtnic ali tulipanov v najrazličnejših barvah. Lahko se lotite izdelave šopka sami in ga sestavite iz njene/njegovih najljubših reči. Je vaša partnerka ljubiteljica živali? Sestavite šopek ali okrasek, denimo iz metuljev. Ste našli ponovno izdajo njegove najljubše knjige? Uporabite vsako stran za sestavljanje rož v obliki origamija. Je tvoja oseba ljubiteljica specifične čokolade? Prihranite denar in združite šopek rož ter paket čokoladic v eno darilo. Opcij je tukaj nešteto.

5 SKUPNE AKTIVNOSTI

Morda sta s partnerjem vedno govorila o skupnem hobiju, ki sta ga želela preizkusiti. Lahko so to skupne ure plesa ali pa učenje kuhanja od pravega šefa in inštruktorja. Kaj čakate? Opravite klic ali dva in naj se ta pogovor spremeni v realnost. S tem bosta lahko uživala v učenju nečesa novega. Če pa je vajin skupni hobi kuhanje in pokušanje neverjetne hrane, pa lahko tudi preprosto rezervirate mizo v novi restavraciji, ki bo partnerja pozitivno presenetila.

6 OKRASKI ZA DOM

Verjetno si niste mislili, da bodo okraski za dom pristali na tem seznamu? Ampak so. Ti so še posebej primerni za obdarovanje vaših partneric, s katerimi ste se na novo vselili v vaš prvi dom. Vsaka ženska bo cenila dober dekorativni kos s katerim bo lahko vzdušje hiše spremenila v udobje doma. Med tovrstne okraske lahko štejemo karkoli praktičnega, kot so npr. set kozarcev, ura, obešalnik za ključe, hranilnik za denar itd., ali pa tudi zgolj estetskega, kot so npr. keramične figurice, okvirjene slike, sveče … Vse naštetega in še več lahko najdete na spodnjih povezavah: